Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise Edition

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise Edition is de zakelijke oplossing van Microsoft die organisaties door real-time inzichten in staat stelt om vrijwel overal en op ieder device snellere en slimmere beslissingen te nemen.

Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise Edition stelt u in staat om:

  • Uw bedrijfsprocessen sneller opnieuw te ontwerpen
  • Te innoveren en uw concurrentie voor te blijven
  • Zonder barrières te groeien
finance and operations

“De implementatietijd van Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise Edition is met Lifecycle Services verminderd met 30%. Dit zorgde voor bijna €600K besparing aan OPEX-kosten en een grote tijdsbesparing bij het IT-personeel, zodat deze zich op innovaties kunnen concentreren.”

Finance and operations

Download: Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise Edition (Dynamics AX in de cloud)

In deze whitepaper over Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise Edition (Dynamics AX in de cloud) zoomen we in op de moderne onderneming en de wereldeconomie. Is uw IT-omgeving klaar voor de cloud first, mobile first wereld van vandaag? Ontdek alles over:

  • Internationale zakelijke groei en het belang ervan
  • Digitale transformatie en de toenemende vraag naar de cloud
  • Mobiliteit en schaalbaarheid met Microsoft Azure als cloud platform
  • Vereenvoudigde implementatie en beheer met Lifecycle Services

Hoe verbeteren financiële professionals hun prestaties met Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise Edition?

Beschik over de juiste gegevens met een geïntegreerde weergave van uw bedrijf die u ondersteunt bij het nemen van goed onderbouwde strategische besluiten.

Optimaliseer uw productiviteit en zorg dat u tegemoet kan komen aan de behoeften van uw klanten.

Stimuleer uw strategie en groei dankzij de flexibiliteit van de Microsoft cloud.

IT

Hoe doen IT-professionals sneller zaken met Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise Edition?

Neem sneller beslissingen met vrijwel overal toegang tot real-time inzichten op vrijwel ieder apparaat.

Groei op uw eigen tempo – Nu en in de toekomst. Profiteer van de flexibiliteit van de cloud om wereldwijd op te schalen en in uw eigen tempo te groeien.

Verbeter de bedrijfsplanning en uitvoering met een consistente en gebruiksvriendelijke oplossing en realiseer een snellere transformatie voor uw bedrijf.

Hoe beheren Retailers veranderende eisen met Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise Edition?

Bied buitengewone klantervaringen en werf en behoud klanten gemakkelijker, ongeacht de steeds toenemende hoeveelheid contactmomenten en verkoopkanalen.

Stimuleer intelligente operations – Voor organisaties van groot tot klein is de effectieve productstroom van inkoop tot verkoop tot opnieuw bestellen van vitaal belang voor succes.

Versnel wereldwijde uitbreiding met flexibele implementaties. Geef uzelf een voorsprong en maak gebruik van de kracht en flexibiliteit van de Microsoft cloud, zodat u uw operations wereldwijd kunt bijschalen.

Contact Dynamics 365
Een vraag of hulp nodig om aan de slag te kunnen? Neem online contact op of bel ons op 0418 683 500.

Schrijf u in voor de kenniscyclus

Maakt u al gebruik van Microsoft Dynamics AX?

Voordat u de beslissing neemt om te migreren, vraagt u zich uiteraard af wat de voordelen zijn wanneer u wel migreert, wat de gevolgen zijn als u niet migreert, etc. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, maar u kunt zich ook inschrijven voor onze gratis kenniscyclus over Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise Edition (Microsoft Dynamics AX in de cloud).

U ontvangt dan vrijblijvend één email per twee weken gedurende acht weken, waarmee u stap voor stap geïnformeerd wordt over thema’s als digitale transformatie en de toenemende vraag naar de cloud, de moderne onderneming en de wereldeconomie, nieuwe functionaliteiten en integratiemogelijkheden.

functionality-all-job

Hoe werken productiebedrijven slimmer met Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise Edition?

Realiseer een flexibele en slimme productie om in het huidige tijdperk van razendsnel zakendoen succesvol te zijn en te blijven. Beheer uw productiewerkvloer en verbeter de productiviteit dankzij betere zakelijke informatie.

Maak intelligente orderverwerking mogelijk – Geef uw klantenserviceteams de middelen om uw klanten te ondersteunen dankzij verbeterd wereldwijd inzicht in de inventaris, productie en logistics.

Versnel de introductie van nieuwe producten – Verminder het risico en test nieuwe productideeën, zodat u altijd probleemloos aan de vraag kunt voldoen met intelligente, digitale tools voor productie.

Andere aan dit onderwerp gerelateerde vragen:

Prodware heeft een grote hoeveelheid vragen en antwoorden rondom Dynamics 365 voor u verzameld op deze website. Bezoek het overzicht met alle vragen wanneer u uw vraag hieronder niet terug ziet komen. Kunt u geen passend antwoord vinden? Schroom niet om uw Dynamics 365 vraag bij ons achter te laten. Wij gaan graag voor u op onderzoek uit.

questions
Contact opnemen?