Project Service Automation evenement

Digitale transformatie voor projectgestuurde organisaties

Voor projectgebaseerde organisaties biedt de digitale transformatie zowel kansen als uitdagingen. Uit onderzoek blijkt dat de top 20% van de organisaties die werken op basis van gestructureerde bedrijfsprocessen 10% betere resultaten halen op hun meest kritische succesfactoren, zoals verkoopprestaties, inzet van resources, on-time projectlevering en winstgevendheid.

De basis van succesvolle projectgebaseerde organisaties zijn een succesvol servicemodel en geïntegreerde bedrijfsinformatiesystemen die dit ondersteunen. Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation biedt project management, facturatie en projecturen in één systeem. Dit zorgt ervoor dat u tijd wint en fouten en verlies van service voorkomt.

Meld u direct aan voor het evenement op vrijdag 3 november 2017 bij Microsoft te Schiphol via het formulier hiernaast of lees hieronder verder.

 

Bent u benieuwd hoe u met Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation:

  • De kosten van alle projectonderdelen en het tijdspad nauwkeurig bewaakt en projecten binnen tijd en budget oplevert.
  • Alle mensen, onderdelen en informatie van een project met elkaar verbindt, wat leidt tot hoge snelheid en service.
  • Uw project veilig online beschikbaar stelt en het mogelijk maakt om uren en onkosten direct via apps te schrijven.
  • De juiste strategische besluiten maakt.

Kom dan 3 november naar ons evenement waar we samen met Microsoft alle ins en outs over Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation onthullen.

Voor wie?

Vooral voor organisaties die snel groter en complexer worden, is een centrale project automatiseringstool ideaal. Volgens SPI Research zou iedere organisatie met meer dan 20 consultants gebruik moeten maken van een PSA-oplossing in plaats van spreadsheets.

Waar?

Wij ontvangen u graag op het Microsoft hoofdkantoor te Schiphol.

Adres:

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Inschrijven

Meld u nu aan voor het evenement via onderstaand formulier en wij zullen u op de hoogte houden over het programma en verdere informatie over het evenement.