Microsoft Dynamics 365

Intelligente bedrijfsapps in de cloud

Microsoft Dynamics 365 is de vernieuwde Dynamics business software van Microsoft. Dynamics 365 bevat rolgebaseerde apps in de cloud die zijn gebaseerd op ERP, CRM, Office 365, Azure en Business Intelligence software. De apps kunnen onafhankelijk van elkaar worden geïmplementeerd. U betaalt voor wat u nodig heeft, op het moment dat u het nodig heeft. Dit brengt u flexibiliteit en stelt u in staat de best practices van Dynamics 365 met de structuur van uw organisatie en de manier waarop u werkt te matchen.

“Officiele naam en releasedatum bekend voor Microsoft Dynamics 365 Business Central”

Microsoft heeft een officiële naam en releasedatum bekend gemaakt voor het project dat in de Dynamics community vooral bekend stond als ‘Dynamics 365 Tenerife’. Het nieuwe platform, dat ‘Microsoft Dynamics 365 Business Central’ gaat heten, wordt uitgebracht op Tweede Paasdag, maandag 2 april.

Prodware is zeer verheugd om met dit nieuwe Microsoft-platform aan de slag te gaan. Binnenkort zal er meer informatie bekend worden gemaakt vanuit Microsoft. Prodware houdt de ontwikkelingen rondom dit platform nauwlettend in de gaten en zal u vanzelfsprekend op de hoogte stellen wanneer er meer informatie bekend is.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Microsoft Dynamics 365?

POPULAIRE DOWNLOADS
In 4 tot 6 weken live met CRM in de Cloud
In 4 tot 6 weken live met CRM in de Cloud
De Prodware Fast Sales aanpak wordt gebruikt voor een snelle implementatie van Microsoft Dynamics 365 for Sales. Ontdek in dit document hoe de Fast Sales aanpak eruitziet.
Microsoft Dynamics 365 for Field Service
Microsoft Dynamics 365 for Field Service
Microsoft Dynamics 365 for Field Service biedt mogelijkheden voor geavanceerde planning en mobiliteit. Hiermee worden field service organisaties in staat gesteld om overal en altijd samen te werken en de klant centraal te stellen.
Versterk en onderhoud winstgevende klantrelaties
Versterk en onderhoud winstgevende klantrelaties
Het opbouwen van relaties en het behouden van een onderscheidend imago zijn afhankelijk van de levering van onderscheidende ervaringen. Niet alleen voor een enkel project op managementniveau, maar consistent bij elk klantcontact.

Welcome to Dynamics 365

Terwijl technologie de wereld om ons heen transformeert, veranderen nieuwe mogelijkheden de manier waarop u zaken doet. Deze evolutie wordt Digitale Transformatie genoemd. Hoe blijft u alle veranderingen bij? Ontdek Microsoft Dynamics 365.

Contact opnemen?