Blink uit in uw tak van sport

met Microsoft Dynamics 365

DONDERDAG 9 FEBRUARI
KNVB CAMPUS, ZEIST

Zonder continue adoptie van nieuwe technologie zet u uzelf buitenspel. U weet dat u moet adopteren, maar er is geen vast positiespel. Het is aan iedere organisatie op zich om te bekijken wat het beste werkt en hoe een voorsprong te behalen is op de concurrentie. Innovatie, digitale transformatie, bedrijfsapps in de cloud… Veranderingen gaan razendsnel!

Prodware en haar partners nodigen u uit voor een inspirerende middag bij de KNVB Campus. Ontdek welke strategie het beste bij u past en hoe u uitblinkt in uw specifieke tak van sport.
SPREKERS
andre-sliedrecht
André Sliedrecht
prodware
Algemeen Directeur
maurice-staf
Maurice Staf
kvnb
IT Manager
john-reynders
John Reynders
microsoft
Director Microsoft Dynamics and Digital Transformation Western Europe
tom-egbers
Tom Egbers
nospng
Journalist, presentator en schrijver
PROGRAMMA 9 FEBRUARI
12:00 – 13:00 uur | Ontvangst met lunch
13:00 – 13:10 uur | Opening door André Sliedrecht, Algemeen Directeur van Prodware Nederland

Prodware CEO André Sliedrecht nodigt u uit om op zoek te gaan naar manieren waarop u met Microsoft Dynamics 365 kan uitblinken in uw specifieke tak van sport.

13:10 – 13:30 uur | Controle over de bal met IT in de voetbalwereld door Maurice Staf, IT Manager KNVB

De KNVB speelt kort op de bal als het gaat om nieuwe technologieën. Onderwerpen als Internet of Things en Big Data zijn niet onbekend. IT Manager Maurice Staf geeft u inzicht in de impact van innovaties binnen de voetbalwereld.

13:30 – 14:15 uur | Kansen creëren met Dynamics 365 door John Reynders, Director Microsoft Dynamics and Digital Transformation Western Europe, Microsoft 

Microsoft’s nieuwe strategie richting een moderne, complete bedrijfsoplossing met zakelijke apps in de cloud bereidt u voor op de toekomst. Microsoft informeert u over de visie achter en roadmap voor Microsoft Dynamics 365. Laat u overtuigen van de mogelijkheden tot kansencreatie voor uw organisatie.

14:15 – 14:45 uur | Rust
14:45 – 16:15 uur | Parallelsessies. In welke competitie speelt u mee?
Dynamics 365 voor MKB Divisie

Wat betekent de komst van Microsoft Dynamics 365 voor organisaties die nu gebruikmaken van Dynamics NAV? Zet u deze oplossing op de transferlijst of houdt u er zo lang mogelijk aan vast? Microsoft blijft zich committen aan NAV en heeft onlangs NAV 2017 uitgebracht. Stapt u daar naar over of zijn er andere manieren om gebruik te maken van Dynamics 365 in combinatie met uw huidige systeem? Ontdek de voor- en nadelen van de verschillende scenario’s.

Dynamics 365 Enterprise League

Wat betekent de komst van Microsoft Dynamics 365 voor organisaties die al gebruikmaken van Dynamics AX? Kunt u overstappen naar de cloud zien als promoveren of past on-premise blijven beter bij u? Is Dynamics 365 alleen een nieuwe marketingverpakking of echt een nieuw product? In hoeverre is integratie mogelijk tussen Dynamics 365 Enterprise en de bredere reeks van Microsoft cloud oplossingen, zoals Office 365, Power BI en Azure IoT? Bepaal met de informatie uit deze sessie de potentie van Dynamics 365 voor uw organisatie.

Customer Engagement Cup

Wilt u dat uw klanten achter u staan? Vertrouwen in u hebben? Een fanbase vormen? Dat kan alleen als uw klanten centraal stelt, zowel in uw bedrijfsvisie als in uw dagelijkse processen. Hoe gaat u om met de overvloed aan data? Hoe lost u al uw beloftes in? Lukt het u om tegemoet te komen aan de verwachtingen van uw klanten? En ze te overtreffen? Kom erachter of Microsoft Dynamics 365 flexibel genoeg is om mee te bewegen met uw specifieke business.

KNVB Campus Klasse

Altijd al benieuwd geweest naar de plek waar onze nationale selecties trainen, spelers kunnen revalideren, trainers worden opgeleid, scheidsrechters werken aan de arbitrage en bestuurders elkaar ontmoeten? De plek waar frisse ideeën ontstaan, nieuwe verbanden worden gelegd en het komt tot verrassende samenwerkingen? Laat u rondleiden over de KNVB Campus.

Oefenwedstrijd met persoonlijke coaching

Om in vorm te blijven en winst te behalen, is het noodzakelijk om klanten te binden, processen te optimaliseren, medewerkers te stimuleren en producten te transformeren. Heeft u vragen rondom deze thema’s of wilt u meer informatie over onderwerpen uiteenlopend van cloud tot Business Intelligence? Er staat een team aan experts klaar voor een kort, persoonlijk gesprek. Wilt u er zeker van zijn dat u niet langs de zijlijn hoeft te staan? De experts hebben uiteraard de meeste tijd voor u tijdens de parallelsessies.

16:15 – 16:45 uur | Nabeschouwing door Tom Egbers, Journalist en Presentator, NOS

Tom Egbers sluit de dag op een luchtige manier af met een analyse en samenvatting van de geleerde lessen.

16:45 – 18:00 | Derde helft. Borrel en napraten
LOCATIE
KNVB Campus
Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist
knvb_campus