Downloads: Dynamics 365 evenement

intro

Opening door André Sliedrecht, algemeen directeur van Prodware Nederland

De middag is geopend met een uitnodiging aan de gasten om op zoek te gaan naar manieren waarop zij met Microsoft Dynamics 365 en digitale transformatie kunnen uitblinken in hun specifieke tak van sport. Aan de hand van veel voorbeelden van digitale transformatie in de vorm van smart connected devices, zoals een smart hairbrush en ‘the last mile’, heeft André Sliedrecht hen uitgedaagd: “U heeft een missie. U heeft een doel. Bent u voorbereid op de toekomst? Wat gaat u als technology strategist doen?”

KNVB

Controle over de bal met IT in de voetbalwereld door Maurice Staf, IT Manager van de KNVB

De KNVB speelt kort op de bal als het gaat om nieuwe technologieën. Denk hierbij aan Virtual Reality, apps, beacons, robotisering, HoloLens en Gamification. Maurice Staf heeft de gasten inzicht gegeven in de impact van innovaties binnen de voetbalwereld en verteld over de rol van Prodware bij deze innovaties. Ook heeft hij een leuke quiz gehouden over voetbal met behulp van een interactieve app die wij voor hem hebben ingericht.

microsoft

Kansen creëren met Dynamics 365 door John Reynders, Director Microsoft Dynamics and Digital Transformation Western Europe bij Microsoft

Microsoft heeft Dynamics 365 gepresenteerd. Dit nieuwe platform met intelligente bedrijfsoplossingen combineert CRM en ERP in de cloud. John Reynders heeft verteld over de digitale transformatie, de Microsoft cloud, end-to-end intelligente bedrijfsapps in de cloud en het Common Application Platform: PowerApps, Microsoft Flow en de Common Data Service.

mkb

Dynamics 365 voor MKB Divisie

Wat betekent de komst van Microsoft Dynamics 365 voor organisaties die nu gebruikmaken van Dynamics NAV? Zet u deze oplossing op de transferlijst of houdt u er zo lang mogelijk aan vast? Microsoft blijft zich committen aan NAV en heeft onlangs NAV 2017 uitgebracht. Stapt u daar naar over of zijn er andere manieren om gebruik te maken van Dynamics 365 in combinatie met uw huidige systeem? Ontdek de voor- en nadelen van de verschillende scenario’s.

enterprise

Dynamics 365 Enterprise League

Wat betekent de komst van Microsoft Dynamics 365 voor organisaties die al gebruikmaken van Dynamics AX? Kunt u overstappen naar de cloud zien als promoveren of past on-premise blijven beter bij u? Is Dynamics 365 alleen een nieuwe marketingverpakking of echt een nieuw product? In hoeverre is integratie mogelijk tussen Dynamics 365 Enterprise en de bredere reeks van Microsoft cloud oplossingen, zoals Office 365, Power BI en Azure IoT? Bepaal met de informatie uit deze sessie de potentie van Dynamics 365 voor uw organisatie.

crm

Customer Engagement Cup

Wilt u dat uw klanten achter u staan? Vertrouwen in u hebben? Een fanbase vormen? Dat kan alleen als uw klanten centraal stelt, zowel in uw bedrijfsvisie als in uw dagelijkse processen. Hoe gaat u om met de overvloed aan data? Hoe lost u al uw beloftes in? Lukt het u om tegemoet te komen aan de verwachtingen van uw klanten? En ze te overtreffen? Kom erachter of Microsoft Dynamics 365 flexibel genoeg is om mee te bewegen met uw specifieke business.