Downloads: Microsoft Dynamics NAV Upgrade Workshop

1

Prodware | Microsoft Dynamics NAV 2017

What’s new in NAV2017?
Microsoft Dynamics NAV 2017 is de nieuwste versie van Dynamics NAV. Het is een snel te implementeren be¬drijfsoplossing, makkelijk te gebruiken en in staat om mee te groeien met uw bedrijf. Deze nieuwste versie bezit een indrukwekkend assorti¬ment aan nieuwe mogelijkheden. In deze PowerPoint ontdekt u de evolutie van Navision en What’s new in NAV 2017.

2

Prodware | Dynamics 365 & Dynamics NAV

Integratie Dynamics NAV 2017 met Office 365 en Dynamics CRM
Dynamics NAV 2017 biedt vergaande integratie met Office 365. Bijvoorbeeld wanneer er een order binnenkomt, weet Dynamics NAV 2017 op basis van het emailadres van welke klant hij af¬komstig is. Met één druk op de knop kunt u Dynamics NAV binnen Outlook een offerte laten maken. Ook de integratie met Dynamics 365 for Sales (Dynamics CRM) biedt veel gemak. Zo maakt u de interactie met uw klant nog relevanter. In deze PowerPoint ontdekt u de mogelijkheden.

3

Prodware | Het nieuwe migreren

Een upgradeproces in de praktijk
Upgraden is tegenwoordig vaak eenvoudiger dan u denkt. Zeker met onze unieke upgrade methode waarbij u geholpen wordt optimaal gebruik te maken van de standaard mogelijkheden van Dynamics NAV. Wat moet u wel doen en wat niet voor een vlekkeloos upgrade project. In deze PowerPoint delen we onze ervaring gebaseerd op vele projecten met u.

4

Prodware | NAV Upgrade Cloud

Dynamics NAV en de cloud; wat te kiezen?
Dynamics NAV in de cloud of on-premise. Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende opties? In deze PowerPoint zetten we alles helder voor u op een rij.

5

Microsoft | Mee met de Microsoft strategie

Microsoft Dynamics 365 is de vernieuwde business software van Microsoft.
Dynamics 365 bevat rolgebaseerde apps in de cloud die zijn gebaseerd op ERP, CRM, Office 365, Azure en Business Intelligence software. In deze PowerPoint presentatie van Niek van Beurden van Microsoft ontdekt u meer over de Microsoft Dynamics 365 strategie, hoe Dynamics NAV hier in past en waarom dit voor de toekomstbestendigheid van uw bedrijf van belang kan zijn.