Microsoft Dynamics 365 for Sales

Sales professionals moeten reageren op veel veranderingen in de markt. De sleutel tot succes op de lange termijn in deze nieuwe omgeving is het vrijmaken van verkopers, zodat zij zich kunnen focussen op het aangaan, ontwikkelen en bouwen van klantrelaties.

Dynamics 365 for Sales stelt u in staat om:

  • Uw business te laten groeien
  • Gefocust te blijven
  • Sneller te winnen
dynamics-for-sales

“In minder dan 10 dagen waren wij live met Microsoft Dynamics 365 for Sales. In minder dan 10 weken hebben wij onze investering terugverdiend.”

Microsoft Dynamics 365 for Sales

Download: Factsheet Microsoft Dynamics 365 for Sales

De CRM app Microsoft Dynamics 365 for Sales is flexibel in gebruik en biedt een herkenbare interface voor verkopers. De oplossing is geïntegreerd met Outlook en alle andere Microsoft Office producten. In slechts 10 dagen kunnen wij Dynamics 365 for Sales voor u inrichten met onze Fast Sales aanpak. Ontdek o.a. hoe u:

  • Inzoomt op de juiste klanten, contactpersonen en verkoopkanalen
  • Consistenter en persoonlijker contact realiseert
  • Geen offertes of opportunities meer laat liggen

Hoe zorgt Dynamics 365 voor meer persoonlijke betrokkenheid?

Plan uw communicatie zorgvuldig – Weet welke klanten het meest betrokken zijn door onder andere email interacties te tracken.

Probeer social selling – Deel, vind en verbind met nieuwe organisaties en mensen. Vergroot uw netwerk en genereer nieuwe leads.

Met de relatie-assistent Cortana stelt u uw verkopers in staat om een relatie op te bouwen en waarde toe te voegen door gebruik te maken van data-inzichten.

Verminder de tijd die uw verkopers nodig hebben om gepersonaliseerde sales documenten te creëren. Zo houden zij meer tijd over om te bouwen aan relaties.

Contact Dynamics 365
Een vraag of hulp nodig om aan de slag te kunnen? Neem online contact op of bel ons op 0418 683 500.

Wat voor bruikbare inzichten biedt Dynamics 365 for Sales?

Kwalificeer leads – Gebruik voorspellende intelligentie om te focussen op de juiste leads en prospects en bouw aan een kwalitatieve pipeline.

Optimaliseer uw relaties – Focus op verkoop aan de juiste accounts, op het juiste moment, door potentie en risico vast te stellen en te bepalen wat de beste, volgende te nemen stap is.

Stimuleer cross sell – Met productaanbevelingen, afgestemd op de behoeften van uw klant, kunt u meer kansen creëren.

Verbeter uw klantkennis – Zorg voor betere relaties met uw klanten door gebruik te maken van intelligente inzichten uit real-time analyses van klantdata.

Aanmelden voor de kenniscyclus

Kenniscyclus CRM in de cloud

Voor meer informatie over upgrademogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u zich inschrijven voor onze gratis kenniscyclus over CRM in de cloud met de CRM-app Microsoft Dynamics 365 for Sales. U ontvangt dan vrijblijvend een email per week gedurende vier weken. Hiermee wordt u stap voor stap geïnformeerd over thema’s als digitale transformatie en de toenemende vraag naar de cloud, intuitieve verkoopproductiviteit en de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 for Sales. Deze standaard CRM-oplossing in de cloud richten wij al in 10 dagen voor u in.

Hoe maakt Dynamics 365 for Sales relatiebeheer makkelijker?

Met opportunity management – Beheer en sluit meer deals door gedetailleerde inzichten in iedere klant.

Maak uw verkopers mobiel – Met moderne mobiele apps die contextueel nieuws, sociale data en flows van taken bieden, verkoopt u sneller – ongeacht plaats of tijd.

Gecontroleerd verkoopproces – Optimaliseer uw verkoopinspanningen. Weet wat de volgende te nemen stappen zijn om sneller deals te sluiten met een “guided” verkoopproces.

dynamics 365 for sales klantbeheer

Hoe optimaliseert Dynamics 365 uw verkopen?

Werf sneller klanten – Bied uw verkopers toegang tot trainingen, walkthroughs, video’s en artikelen, direct in de app.

Maximaliseer de verkoopeffectiviteit – Realiseer uw gewenste verkoopcijfers door doelen te stellen, resultaten te monitoren en real-time feedback en coaching te geven.

Beheer de salespipeline met vooraf geconfigureerde, interactieve dashboards en rapporten en geavanceerde visualisaties.

Benut interne competitie met gamification – Geef werk een spelaspect en laat uw verkopers samenwerken en/of strijden in leuke, stimulerende competities.

Prodware Fast Sales

In 4 tot 6 weken live met CRM in de cloud

De Prodware Fast Sales aanpak wordt gebruikt voor een snelle implementatie van Microsoft Dynamics 365 for Sales. Meer weten?

sales
Andere aan dit onderwerp gerelateerde vragen:

Prodware heeft een grote hoeveelheid vragen en antwoorden rondom Dynamics 365 voor u verzameld op deze website. Bezoek het overzicht met alle vragen wanneer u uw vraag hieronder niet terug ziet komen. Kunt u geen passend antwoord vinden? Schroom niet om uw Dynamics 365 vraag bij ons achter te laten. Wij gaan graag voor u op onderzoek uit.

questions
Contact opnemen?