Microsoft Dynamics 365 for Talent

De app Microsoft Dynamics 365 for Talent biedt, gecombineerd met LinkedIn, end-to-end medewerker engagement. Van werving en selectie tot groei. Wanneer uw medewerkers succes hebben, heeft u succes. Breng uw human capital management naar de cloud voor een mobiele, medewerker-gefocuste, strategische HR benadering.

Dynamics 365 for Talent stelt u in staat om:

  • De juiste mensen te vinden en aan te nemen
  • Succes te nurturen
  • High impact, duurzame resultaten te realiseren
Talent

“Door ICT in te zetten ter ondersteuning van het hele HR-proces, van instroom naar doorstroom en uitstroom, houden medewerkers meer tijd over voor echte HR-zaken. Gemiddeld wordt er door terugkerende handelingen te automatiseren 25% aan benodigde tijd voor administratieve lasten bespaard.”

Hoe zorgt Dynamics 365 for Talent voor het aannemen van de juiste mensen?

Bouw meer accurate profielen van kandidaten door de naadloze integratie met LinkedIn en zorg voor een kwalitatieve pijplijn van kandidaten. U kunt dynamische profielen opbouwen zodat managers en interviewers altijd de meest up-to-date informatie hebben.

Plan overzichtelijk interviews in met meerdere personen. Vaak is de grootste uitdaging van het werving- en selectieproces de coördinatie van agenda’s. Dynamics 365 for Talent is geïntegreerd met Office 365 en stelt HR managers in staat om snel de juiste interview teams op te zetten en rekening te houden met de beschikbaarheid van alle partijen. Door integratie met Skype kunnen ook op efficiënte wijze kosteneffectieve interviews worden gehouden vanaf elke locatie.

Maak slimmere beslissingen. Dynamics 365 for Talent is ontworpen om HR managers op de hoogte te houden van iedere fase van het werving- en selectieproces en hen te helpen slimmere beslissingen te maken.

Hoe zorgt Dynamics 365 for Talent voor het behouden van de juiste mensen?

Ondersteun uw medewerkers met de juiste tools. Zij zijn de drijvende kracht achter uw succes. Veel nieuwe medewerkers komen de eerste dag vol goede moed op het werk, klaar om een impact te maken, maar ontdekken dan dat er niets voor hen geregeld is. Dynamics 365 for Talent helpt u stap voor stap gepersonaliseerde handleidingen te creëren voor nieuwe medewerkers zodat zij zich welkom en gewaardeerd voelen.

Faciliteer uw medewerkers bij hun carrièregroei. Dynamics 365 for Talent maakt suggesties voor nuttige connecties voor iedere medewerker gebaseerd op rol en ervaring. Dynamics 365 slaat ook ervaringen op zodat managers de best passende projecten en taken aan medewerkers kunnen toedelen.

Zorg voor maximale retentie. De huidige banenmarkt is uiterst competitief en talent tekorten bestaan in vrijwel elke industrie. Organisaties moeten strijden voor de beste kandidaten. Dynamics 365 for Talent geeft organisaties van alle groottes de middelen om zich digitaal en professioneel te verbinden met kandidaten vanaf het eerste contact tot het ondertekenen van het contract en gedurende de gehele dienstperiode.

strategic-partners

Hoe verlaagt Dynamics 365 for Talent wervingskosten?

Verbeter de ROI van uw wervingsproces. Realiseer operational excellence, meet business impact en verbeter de effectiviteit van programma’s door geïntegreerde intelligentie die u helpt uw human resources te maximaliseren.

Accelereer de productiviteit en business impact van nieuwe medewerkers. Help hen de juiste connecties snel te maken en verkort hun inwerkperiode.

Automatiseer herhalende manuele handelingen en bespaar tijd en kosten. HR kan nu focussen op programma’s die bijdragen aan de strategische doelstellingen van de organisatie, zoals het bouwen aan cultuur, onderscheidingsvermogen en leadership ontwikkeling.

Andere aan dit onderwerp gerelateerde vragen:

Prodware heeft een grote hoeveelheid vragen en antwoorden rondom Dynamics 365 voor u verzameld op deze website. Bezoek het overzicht met alle vragen wanneer u uw vraag hieronder niet terug ziet komen. Kunt u geen passend antwoord vinden? Schroom niet om uw Dynamics 365 vraag bij ons achter te laten. Wij gaan graag voor u op onderzoek uit.

questions
Contact opnemen?