Microsoft Dynamics NAV 2018

Volgens de Microsoft strategie wordt er jaarlijks een nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAV uitgebracht. Op 1 december 2017 is in lijn daarmee Microsoft Dynamics NAV 2018 gereleaset.

What’s new in Dynamics NAV 2018

Deze nieuwste on-premise variant belooft nieuwe mogelijkheden die grofweg kunnen worden gegroepeerd in applicatie-verbeteringen en Microsoft-integratie. De applicatie-verbeteringen zijn onder te verdelen in aanpassingen die het product rijker in functionaliteit maken, nog makkelijker om mee te werken door middel van personalisatie en slimmere rapportage en analyse mogelijkheden bieden.

De integratie tussen Dynamics NAV en andere Microsoft producten gaat in een hoog tempo en er zijn nog betere integratiemogelijkheden met Office 365, CRM en e-commerce.

Microsoft Dynamics NAV 2018
facstheet-nav-2018

Factsheet: What’s new in Dynamics NAV 2018

Microsoft Dynamics NAV 2018 is de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV, de ERP-software voor kleine en middelgrote organisaties. Het is een snelte implementeren bedrijfsoplossing, makkelijk te gebruiken en in staat om mee te groeien met uw bedrijf. De oplossing kan geplaatst worden in de cloud of op uw eigen servers, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Webinar: What’s new in Dynamics NAV 2018

Bekijk de webinar en laat u bijpraten door onze Microsoft Dynamics NAV consultant. U bent in korte tijd helemaal up-to-date.

Klant Testimonial: Coulisse

Om haar voorsprong als sterk dynamisch en innovatieve organisatie te houden, transformeert Coulisse graag mee in de digitale wereld. De rol van ICT wordt steeds belangrijker. Door automatisering kan Coulisse haar wereldwijde groei opvangen. Het helpt hen bij het stroomlijnen van processen en het behouden van 100% klantfocus.

Bekijk ook de geschreven referentiecase van Coulisse