Geïntegreerde e-commerce voor Microsoft Dynamics; een absolute must voor uw digitale transformatie

Het gedrag van klanten is in de laatste jaren sterk veranderd door de opkomst van digitale kanalen. Klanten verwachten een uitmuntende en uniforme koopervaring via ieder kanaal. De klantbeleving zal in 2020 zelfs als belangrijkste merkeigenschap worden beschouwd. Om voorop te blijven lopen, is het belangrijk te weten wat de nieuwe standaarden zijn van e-commerce en hoe uw online saleskanaal en strategie hieraan kunnen voldoen.

Wilt u meer uit uw Microsoft Dynamics ERP halen en meer weten over de kracht van geïntegreerde e-commerce? Schrijf u dan nu in voor dit webinar.

The webinar either no longer exists or an error has occured.
hp-intelligent-business

Leer in dit webinar waarom geïntegreerde e-commerce

een absolute must is in uw digitale transformatie.

Punten die behandeld zullen worden, zijn:

  • Waarom digitale transformatie?
  • Het belang van geïntegreerde e-commerce a.d.h.v. een klantcase
  • Geïntegreerde e-commerce voor Microsoft Dynamics NAV, AX en 365
Uiteraard is er ook de ruimte om de dialoog aan te gaan over uw wensen en behoeften.

Over Sana Commerce

Sana is Microsoft Gold Partner, ISV Partner of the Year (WE) en is de eerste e-commerce App in de Microsoft 365 store. De e-commerce oplossing van Sana biedt 100% naadloze integratie met uw Microsoft Dynamics NAV, AX en 365 systeem en stelt u in staat om in uw webshop gebruik te maken van klantspecifieke prijzen, productspecificaties, voorraadniveaus en nog veel meer. Tegelijkertijd biedt Sana Commerce een veelheid aan content- en marketingopties aan om uw online strategie verder vorm te geven.

Prodware en Sana

Prodware biedt Sana Commerce producten aan Microsoft Dynamics NAV, AX en 365 klanten die behoefte hebben aan een professionele verkoopomgeving die direct en naadloos integreert met de business logica van hun ERP-systeem.